review

Олія для волосся Chance Eau Tendre Hair Oil від Chanel

chanel-eau-tendre-words-on-beauty

Кожного разу, коли ми чуємо Chanel, відчувається магія. Я не знаю, як у вас, але у мене точно. Ця назва овіяна легендами та чарівним сторітеллінгом. Це стосується як їхніх колекцій одягу, аксесуарів, так і косметики. 

І це саме та компанія, котра випускає продукти, які ще більше підтримують ту магію: наприклад, нещодавно у них вийшли парфуми No.5 у форматі пульверазатора для сумки. Це акуратний стік білого кольору з чорними вкрапленнями. Так-так, якщо ви обожнюєте цей аромат і не хочете з ним розлучатись, то не потрібно використовувати ваш флакон, щоб напарфумити вміст вашої сумки, французи подумали і про цей естетичний та ольфакторний аспект. 

Або ж парфумована олія для волосся Chance Eau Tendre Hair Oil! Адже якщо ви хочете використовувати продукти догляду, то мрієте про те, щоб вони пахнули як ваші улюблені парфуми! В Chanel передбачили це також. Ну і цей момент парфумування волосся – це гарно, адже кожного разу, коли ви будете повертати голову, будете відчувати улюблений аромат. Тонко та ненав’язливо, як і все у цього бренду. 

Такі засоби додають святковості щоденним ритуалам та рутині, non? Вони додають красу у ваше життя і вони зроблені саме так, щоб ви відчували їхню потрібність кожного дня, а не чекали того самого дня, коли будете ними користуватись. І це зробить кожен наш день кращим.